Εμπειρίες

H Στέλλα δείπνησε με τον Χάρη

Μου είχει στείλει το τηλέφωνό του αλλά δεν έκανα την κίνηση να τον πάρω τηλέφωνο. Φοβόμουν. Μετά από καιρό τον πήρα στο τηλέφωνο να τον ακούσω και η φωνή του  με μάγεψε. Κλείσαμε ραντεβού σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο στη Γλυφάδα. Μου είχε πάρει και δώρο! Του είχα πει ότι μου αρέσουν κάποια αρώματα και μου είχε πάρει δύο! Ηδη κανονίσαμε το επόμενο ραντεβού μας!! 

Τον βρήκα στο γραφείο εκλεκτών γνωριμιών ΠΑΠΠΑΣ

Ο Γιώργος βγήκε για ποτό με την Ιρίνα

Μου άρεσε πολύ από τις φωτογραφίες που είχε αφήσει στο γραφείο, αν και δεν είχε και πολλές, αλλά μου τα έλεγε και ωραία στο τηλέφωνο που μιλήσαμε.

Πήγαμε στο A for Athens με θέα την Ακρόπολη και συζητούσαμε για ώρες. Τελικά θα προχωρήσουμε και σε άλλα ραντεβού και σίγουρα κάτι θα προκύψει!

Αυτή τη γνωριμία την βρήκα στο γραφείο γνωριμιών ΠΑΠΠΑΣ

Όταν η Μαριάννα συνάντησε τον Κώστα

Μόλις είχα βγει από μία σχέση, ήθελα να γνωρίσω εναν μεγαλύτερο άντρα να με κάνει να νιώσω ωραία. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μιλήσαμε από viber, αφού ανταλλάξαμε φωτογραφίες βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού στη Κηφισιά. Πήγαμε για έναν χαλαρό καφέ, όχι κάτι το ιδιαίτερο, και περάσαμε πολύ ωραία. Δεν είχα ξαναβγει με κάποιον από το site αυτό και δεν είχα βρει κάτι αξιόλογο.

Το site που τον βρήκα είναι το pappas.gr.

Η Μαρία ταξίδεψε με τον Μίλτο

Αφού ένιωσα εμπιστοσύνη και σιγουριά πήγα ταξίδι μαζί με τον Μίλτο στην Τουρκία, μου το έλεγε καιρό! Πέρασα φανταστικά!!!! Μείναμε στο Κarakoy Istanbul και είχα στην διάθεσή μου όλες τις παροχές! Πήγαμε για 3 βράδια, και τα 3 βράδια πήγαμε στα καλύτερα εστιατόρια, δεν τις γνώριζα τις περισσότερες γεύσεις αλλά ήταν φανταστικές! Μου αγόρασε 2 αρώματα, μια τσάντα και ένα φόρεμα και γόβες όλα αξίας ! Με έκανε να αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Το site που τον βρήκα είναι το pappas.gr.

Στείλτε την δική σας εμπειρία

6 + 15 =